България ще започне да се подобрява в края на тази година и през следващата ще бележи възход

България ще постигне невиждан в последните десетилетия прогрес през следващата 2015 година. Прогнозата принадлежи на популярната украинска психоложка и екстрасенс Нина Любчинская. Тя беше в България, за да даде курбан край Рупите по случай вчерашния църковен празник Голяма Богородица.

[caption id="attachment_419646" align="alignright" width="300"]Топ екстрасенс със страхотна прогноза за България Топ екстрасенс със страхотна прогноза за България[/caption]

Любчинская е категорична, че от края на тази година България ще навлезе в период на разцвет, който ще продължи и през следващата. Украинският феномен е категорична, че страната ни ще се стабилизира в икономически аспект и ще привлече много инвеститори, готови да вложат парите си тук.

Самата Любчинская е сред най-известните украински екстрасенси в целия свят, а за прогнозите й се говори, че са изключително точни. Тя идва всяка година в България, за да дава курбан в Рупите за Ванга, който курбан тази година беше наречен за мир по света, предават от ПИК.

Визитата й събра хора от цял Петрич и околностите.