Една от приближените на Гриша Ганчев – ловчанлийката Соня Василева, е арестувана преди дни

Тръпката на Гриша Ганчев е обвинена в създаване на организирана престъпна група с цел проституция. Оказало се, че Соня Василева събрала около себе си 8 момичета и ги пробутвала на платежоспособни клиенти – пише „Уикенд”. Самата тя също се пласирала за пари и по-точно за 600 лв. на час. Толкова стрували и подчинените й компаньонки. „Уикенд” разкрива, че столичните спецченгета са разработвали приближената на Гриша Ганчев почти половин година. Службите имат стотици записи телефонни разговори, в които мадамата смело уговаря клиенти за себе си и момичетата си – отбелязва изданието. Част от мъжете, които са се възползвали от услугите й, били много известни бизнесмени, лица от ъндърграунда, имало дори политици.

[caption id="attachment_417871" align="alignleft" width="300"]Соня Василева Гриша Ганчев Соня Василева (по средата) със своите балерини[/caption]

Много вероятно е те да бъдат привикани като свидетели в предстоящото дело срещу Соня Василева. Тя е известна в столичния хайлайф и като пиар. Доскоро ловчанлийката се изживяваше като говорител на еротичния балет „Бабилон”. Той е известен в ъндърграунда като инкубатор на компаньонки. Доскоро звезда там беше най-актуалната „Мис Плеймейт” Елена Кучкова. За нея също има данни, че е била една от девойките на Василева. Друга нейна известна приближена е Биляна Евгениева, която до скоро топлеше леглото на Христо Сираков, известен като Ицо Стоте манекенки. Ченгетата разкрили, че повечето танцьорки от „Бабилон” са момичета на повикване. Близката на Гриша Ганчев е с прокурорско задържане, е след това вероятно ще й бъде наложена мярка за неотклонение парична гаранция.