Щерката на Зуека дори не си даде сметка, че без да иска зашлеви здрав шамар на собствения си баща. При това в ефир. Девина Василева гостуваше на БНТ днес и разбира се, отговори на питания за татко си, който емигрира в Испания заедно с новото си семейство.

Младата дама, която се занимава с рисуване като татко си, беше провокирана от водещия за това дали тя по някакъв начин не помага на Зуека за картините му. Знаем, че от комик и водещ, Васил Василев изведнъж преоткри призванието си и от близо две лета се хвана за четката като предпочита да рисува с акрил.

"Вие сериозно ли?! За пръв път чувам, че има такъв слух - че аз рисувам картините на баща си. Това е абсурдно! Ние сме коренно различни като стил. Той е много по-наивен от мен в рисуването, аз съм твърде по-реалистична", каза с усмивка Девина, а зрители веднага я подкачиха, че без да иска е подронила художническия имидж на баща си.

Колкото до Испания и бягството на Зуека, щерка му заяви, че го разбира, но самата тя би искала да живее и да се развива в България. "Макар да осъзнавам, че остаряването тук не е лека задача", каза тя.