Саня Армутлиева изригна срещу музиканти и журналисти!

Саня Армутлиева успя да запуши устата на всички музиканти и журналисти. Припомняме, че те бяха надигнали вой срещу нея, че ги ограбва и не им дава право да се развиват, а ги загробва за години напред с жестоки договори. Нещата обаче и този път не се случиха така, както пожелаха творците. Но не стига това, че нахаканата Станислава Армутлиева не само запази властта си, но я и увеличи.

Това се случи в неделя, когато бе проведено общото събрание на „Мюзикаутор”. Въпреки тайнствеността и недопускане на медиите се разбра, че на него не се беше случило нищо. Въпреки че всички музиканти са настръхнали срещу Саня Армутлиева и са пожелали да я изхвърлят от управителния съвет, нищо такова не се е получило.

[caption id="attachment_442401" align="alignright" width="300"]Саня Армутлиева Саня Армутлиева бясна от нападките срещу нея[/caption]

Запушването не дошло от кой да е, а от ползвателите на музикантските услуги. Оказало се, че те заявили на страницата си във Фейсбук, че няма да плащат таксите, ако не се разбере къде се разпределят парите по веригата. Те се ожалвали, че в момента са принудени да плащат за авторски и за други сродни права. И протестът дойде не от кой да е, а от самите представители на сдружението на заведенията у нас.

Въпреки това бяха констатирани доста нарушения, които не само не се поправиха, ами и бетонираха властта на Саня Армутлиева. Срещу нея дума не промълви дори и устатата певица Рут Колева, която се беше заканила да я съсипе.В Управителният съвет се направиха само няколко рокади, но нито се премахна оттам Саня, нито се промълви и дума за нейната оставка.

Поредното нарушаване на устава е, че Саня трябваше да присъства там не лично, а чрез представител. След половин година ще се приемат нови правила в устава на дружеството. Очертава се обаче, че Саня ще е отново там, защото е успяла да стресне доста хора. Но пък и властта й не само намаля, ами се и увеличи след последното събрание.