Асен Блатечки никога не е имал намерение да живее с Диляна Попова!

Диляна Попова и Асен Блатечки, една мистериозна връзка. Накрая обаче всичко излезе наяве. Отношенията между лошото момче на българското кино и топ манекенката будят интереса на феновете им. Досега синеоката моделка и героят от „Стъклен дом” успяваха да крият личния си живот. До раждането на общия им син Борил, обаче.

Според медийните спекулации Асен Блатечки е прекарал коледните празници със старото си семейство, режисьорката Катерина Горанова и обожаваната си дъщеря Кати. Нова година палавникът пък е бил с новото си семейство – красивата Деляна и малкия си син от нея, Борил.

[caption id="attachment_434924" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки е бил влюбен в Диляна, но никога не си е представял да остарее с нея[/caption]

Разкри се, че Асен и Диляна са имали тайна връзка цели три години, докато са снимали сериала „Стъклен дом”. Двамата са били интимни зад гърба на Катерина и умело са криели страстта си. Диляна не е първата изневяра на шавливия непокорник, няма и да е последната находка. До тогава Катя е затваряла очите си пред похожденията на мъжа си в чуждите легла, но накрая й е дошло в повече.

Скандалите зачестили и затова Асен решил да потърси утеха у любовницата си Диляна. Но според столични бръмчалки Асен никога е нямал намерение да живее на семейни начала с манекенката. Той просто искал да има дете от красавицата и само толкова, разкриват близки до артиста.

Само няколко месеца след като се ражда сина му Асен вече не е толкова сигурен в чувствата си към моделката. Тя също не може да му прости неговата фриволност и непокорния му нрав. Въпреки че той се отчита като баща и дава своята издръжка, дълго не се задържа и при новото си семейство. Освен пари, отглеждането на едно дете изисква и ежедневни грижи.

А Асен идва при Диляна и сина си когато му скимне, дори и през нощта, и го прави само веднъж или два пъти на месеца. Тази негова безотговорност не се харесала изобщо на капризната Диляна и тя почнала също да му вдига скандали. Двамата били засичани често да се карат по молове и заведения, където посещавали. За да си даде почивка от напрегнатата атмосфера, Диляна замина на почивка в Европа с приятелки, а сина си остави на грижите на родителите си. На този етап остава неизвестната Асен Блатечки ще се върне ли отново при Катерина и тя изобщо ще му прости ли, и дали изобщо ще го прибере ли пак?!