Основната мистерия в Лондон днес е: какво се случва с Кейт Мидълтън. Припомняме, че на 16 януари стана известно, че Катрин е претърпяла някаква коремна операция. По-късно журналистите разбраха, че тя е прекарала цели 2 седмици в болницата. След това тя беше изписана, но служители казват, че ще се възстанови поне до Великден.

И това е. Дворецът не дава официална информация за състоянието на Кейт. Междувременно испански журналист, който преди това проведе независимо разследване на смъртта на принцеса Даяна, цитира информация от доверен източник в кралския дворец по един от телевизионните канали. Според нея Катрин е в кома заради неуспешна операция.

Много хора повярваха в това. Други слухове също не са лишени от основание: те казват, че Кейт преживява нервен срив и е в психиатрична клиника. Има и друго мнение: уелсците се развеждат, така че съпругата на Уилям постепенно се „изважда“ от семейството.

След като броят на спекулациите надхвърли всички възможни граници, дворецът най-накрая излезе с изявление. Вярно е, че би било по-добре представителите на кралското семейство да не правят това - те очевидно трябва да сменят своя PR мениджър.

Всичко, което можеха да кажат, беше: „От дворецът Кенсингтън през януари представиха график, по който уелската принцеса ще се възстановява и само ако има някакви промени ние ще ги съобщим. Принцеса Катрин продължава да се чувства все по-добре.”

В същото време принц Уилям, който преди няколко дни внезапно започна да отказва да присъства дори на най-важните официални събития „по лични причини“, все пак излезе на светло. И този изход беше неочакван: Уилям отиде сам в Северен Уелс, в град Рексам, където отиде в кръчмата The Turf и реши да пие бира.

Уилям официално се срещна там със служители, членове на местната общност и представители на благотворителни организации. Но снимките говорят сами за себе си. И ако си спомняте поведението му на церемонията BAFTA 2024г., то тогава версията за предстоящия развод става все по-правдоподобна. Малко вероятно е един любящ съпруг да се държи така, ако болната му съпруга лежи  у дома.

Източник:wday.ru