Ако компроматите видят бял свят, Мария може да се прости с брака си и парите на Християн Гущеров!

Поп фолк дивата Мария е пред огромен стрес. Тя се страхува, че бившия й съпруг, хотелиера Димитър Андонов може да я изложи. Според упоритата клюка той дори я заплашвал с компромати. Защото фолкаджийката крие пет клипчета с изключително горещи креватни гимнастики с него. Тя заснета с камера и от мобилния телефон на екс мъжа й Митко Андонов.

Пред дружките си прясната г-жа Гущерова е заявила, че крие изключително скандалните видеа в сейф, но копия имал и хотелиера Андонов. Той доста бил набрал на някогашната си съпруга, още повече че тя добре се уреди с милионера Християн Гущеров. Затова той може и в един момент да ги завърти по Интернет. Разбира се, с дежурното обяснение,че телефона му е бил свит от недоброжелатели или паролата на компютъра му е разбита и хакери са разпространили сцени из нета.

[caption id="attachment_435248" align="alignright" width="300"]Мария Мария не се порадва дълго на щастието си от сватбата[/caption]

Неотдавна Мария, добила широка известност не толкова с певческите си умения, а с прозвището Мара Отварачката, вдигна пищна сватба с богатия бизнесмен Християн Гущеров. Не само това, но тя се уреди и със знаменателен брачен договор, който й гарантира чисти един милион евро, ако новоизлюпения жених реши да се откаже и да поиска развод.

Това още повече вбесило първия й съпруг. Той не можел място да си намери от яд, че Мария го е напуснала, след като той беше застигнат от финансови неудачи и за малко да фалира. Като мишките, които напускат кораба преди той да се потопи, така и жена му възирала, преди той да загуби всичко. Това са слуховете, които обикалят публичното пространство. Пак заради тях нищо чудно хотелиера да стори и тази крачка, тъй като доста бил ядосан на новата госпожа Гущерова.