Кристиано Роналдо набързо замени топмодела с топ репортеркаКристиано Роналдо би шута на дългогодишната си половинка заради друга

Кристиано Роналдо е зарязал Ирина Шейх заради друга. Оказа се, че футболната звезда е прекратил петгодишната си връзка с топ модела заради нова тръпка. Която отново не е случайна. Звездата на Реал Мадрид и португалския национален отбор по футбол е забил испанската журналистка Лусия Вилалон, с която дори е бил на церемонията по връчването на Златната топка. Която футболистът спечели за трети път.

[caption id="attachment_434822" align="alignleft" width="259"]Кристиано Роналдо с новата си Кристиано Роналдо с новата си[/caption]

Близки до звездата разкриват, че именно Лусия е причината той да прекрати връзката си с красавицата Ирина Шейх. С която бяха заедно в продължение на пет години. И която е единствената половинка, която Роналдо е представял в публичното пространство. Появата на хубавата репортерка обаче объркала необратимо връзката им, тъй като нападателят хлътнал до уши.

[caption id="attachment_434823" align="alignright" width="277"]Кристиано Роналдо Лусия[/caption]

Освен, че не отстъпва по визия на Шейх, красивата Лусия има и едно голямо предимство пред вече бившата на Кристиано Роналдо. И то е, че работи за телевизионния канал на клуба му Реал Мадрид. Което им дава възможност да прекарват много време заедно. За разлика от връзката на португалеца с Ирина, която не спираше да обикаля света заради модните си ангажименти.

Припомняме ви, че слуховете за раздялата между футболиста и топмодела се появиха още преди няколко месеца. Те бяха подсилени и от липсата на рускинята на церемонията Златна топка, а преди няколко дена агентът й потвърди, че красавицата вече не е част от живота на футболиста. Който явно взема пример от колегата си в отбора Серхио Рамос, който също си взе за жена журналистка, от която има и дете, предават от vipnews.bg.