Мадалина Генеа взриви мрежата, както никоя друга от доста време!

Моника Белучи има достойна заместница. Най-красивата жена на света има своя двойничка в лицето на Мадалина Генеа. Моделката е родена в Ръмъния и е направо ослепителна. „Новата Моника Белучи”, както я наричат ценителите подлуди света. С мургавата си кожа, блестящи тъмни очи и чувствени устни, и тяло за грях хубавицата пощури феновете си.

Манекенката и актриса гради кариера в Милано, където живее и работи. Почитателите направиха и това, като я обявиха за втората Моника Белучи. Италианката, която се изявява и като киноактриса твърди, че на този етап вече семейството е на първо място, а не я вълнува толкова дали е постоянния символ на красотата.

[caption id="attachment_443955" align="alignright" width="300"]Мадалина Генеа Мадалина Генеа по-харесвана и от Моника Белучи[/caption]

Мадалина Генеа беше гадже на холивудския актьор Джерард Бътлър. Звездата от екшъна „300” имаше връзка с манекенката от май 2012, когато двамата снимаха общ рекламен клип. Актьорът дори заведе приятелката си в родната Шотландия и я запозна с майка си, като близки до двойката подозираха, че нещата при тях са сериозни.

Но скоро след това холивудския артист и една от най-красивите жени на планетата се разделиха. После дойде и признанието на Джерард, че не е обвързан, но иска да създаде семейство. Мадалина Генеа пък призна, че я привличат лошите момчета. Неин екс партньор преди това беше и Леонардо ди Каприо. Бившият й вече Джерард Бътлър също не е от кротките.

Според слуховете холивудския красавец е развалил семейството на своя колежка, после пък си падна по малко известна 29-годишна френска телевизионна водеща. А горещата Мадалина Генеа, която с лекота може да съблазни всеки мъж не остана дълго сама. Чаровният румънски топ модел и актриса си личи по всичко, че е отворила нова страница в живота си. 25-годишната красавица е разтворила сърцето си за 36-годишния Майкъл Фасбендер.

Британският актьор с немска кръв е номиниран за „Оскар” за 2014 година. Румънската красавица освен в киното, има участия и в телевизионни продукции. Топ моделът също е на път да пробие и в киноиндустрията, подобно на всепризнатите музи в седмото изкуство като Моника Белучи и София Лорен. Мадалина Генеа участва и в клипа на певеца Ерос Рамацоти.