Истината за семейството на Коцето и Надя втрещи близките им!

Разкриха защо поп форл певеца Константин и хубавата му съпруга Надя са все още заедно и са семейство. Певецът на „Пайнер” не се слави с вярност и моногамност. Тайната разкри наскоро любимецът на тийнейджърите Коцето. Палавникът, който е известен с шавливостта си и изневерите заяви, че е дал такава свобода и на съпругата си.

Той подметна и я сравни с автомобил, който ако го пазиш непрекъснато, че ще се удариш, накрая се случва. Затова поп фолк звездата заявил на съпруга си, че може да си ляга с когото си иска. Разбира се, без свободата да се превръща в свободия, както и с това условие съпруга й да упражнява определена доза надзор над нейните влечения и пристрастия.

[caption id="attachment_442125" align="alignright" width="300"]Коцето Коцето и Надя не са семейството, което близките им си представяха[/caption]

Изпълнителят на „Черна роза” е убеден, че ревността може да съсипе една връзка. Дори да провокира другия да кръшне на партньора си. Затова той и Надя са постигнали хармония в това отношение. Певецът допълни още, че неговата брачна половинка е доста по-млада от него на години. Поради това е възможно във времето някой друг да й завърти главата, но на този етап те са двамата и се обичат, и много държат един на друг.

Останалото е Божа работа и никой не знае какво го очаква в бъдещето, философства фолкаджията. Коцето изповядва веруюто, че каквото е писано, това ще се случи. На този етап певеца има пълно доверие на красивата си съпруга. Надя също е казвала не веднъж и два пъти в интервюта, че много добре познава съпруга си. Той не бил от хората, които могат да бъдат ограничавани. Припомняме, че заради ревност Коцето се раздели с предишното си гадже поп фолк певицата Райна.

Двамата дори стигнаха до годеж, но македонското девойче не успя да преглътне многобройните кръшкания на любимия си и затова двамата се разделиха, въпреки бурната си любов. Явно такава опасност няма да има със законната си половинка, щом и Коцето и Надя са приели, че могат да си изневеряват и това няма да накърни чувствата на другия.