Технологията HAARP e на щатска територия

„САЩ ни удавиха, с HAARP си играят на Господ с времето” – смята уфологът Стамен Стаменов. „Това е глобавна мафия – най-влиятелните и могъщи корпорации, които искат да завземат нашата територия, но без населението” – твърди специалиста по НЛО. Председателят на асоциация „Феномени” Стамен Стаменов пред „България днес” е категоричен, че „империята на злото” е предизвикала опустошителните порои у нас, които взеха десетки жертви. „Чрез HAARP те искат да плячкосат планетата” – твърди уфологът. „Но не само това зло ни дебне. В недрата на планината Витоша има извънземна раса. Огромни змейове обитават планината над София, въоръжени до зъби. Те са огромни, тежат тонове и са различни на цвят. Притежават хипероръжия, които са непознати за човечеството и подобни сме виждали само в кинофантастиката. Това са лъчеви оръжия, които убиват без звук и поразяват безпогрешно” – разкрива тайната Стамен Стаменов.

[caption id="attachment_422428" align="alignleft" width="300"]Стамен Стаменов Стамен Стаменов обвинява HAARP за климатичните аномалии[/caption]

Но да се върнем на HAARP. С това съоръжение се атакува йоносферата на земята, което променя нейния климат. Вероятно на това се дължат пороите през последните години в Европа и Америка. Иначе змейовете под Витоша са зли и не ни защитават – смята уфологът. За разлика от извънземните цивилизации, които от векове обитават цялото пространство под Родопите и Странджа – убеден е специалистът. Според него секретните бази са разпръснати из целия свят, но най-много на брой – 151, се намират в САЩ, откъдето е и централното им командване. Единствено извънземните под Родопите и Странджа ни мислят доброто – сигурен е уфологът. Те са ни предпазвали няколко пъти от ядрени войни, но не могат да противодействат на HAARP и други унищожителни сили – убеден е Стамен Стаменов. „Траките са знаели за тях, затова Родопите е свещена планина. Именно на тази цивилизации дължим светилища като Перперикон и много други” – твърди специалистът. Стамен Стаменов не е първия, който подозира HAARP за климатичните аномалии през последните години. Зад тази теория застават и много ординарни учени.