Меган и Хари сътвориха пореден гаф. Болните за слава кралски особи този път предизвикаха присмеха на знаменистотите в Холивуд.  След опитите да предизвикат обществения интерес с драми и скандали от кралското семейство, сега двамата решиха да си "купят" отличието за най-големи хуманитаристи.

Звездите от Холивуд са искрено възмутени, че Меган ще получи отличието "Ripple of Hope" на  специална гала вечер, организирана от фондацията за правата на човека "Робърт Ф. Кенеди". Отличие, което е давано на Барак Обама, Джордж Клуни, Хилари Клинтън, Джо Байдън, Нанси Пелоси, Камала Харис и куп други американски лидери, които са работили, за да защитят правата и свободите на хората в американското общество.

"Те наистина ли ще отидат и ще застанат до всички тези хора? И с какво са допринесли за обществото, за да получат правото да получат тази награда?", са най-честите коментари в Холивуд. Дори приятелски настроени звезди коментират, че звездоманията на двойката е започнала да им идва в повече. И те стават все по-неприятни за тях.

Самите Меган и Хари правят всичко, за да осребрят популярността си. Двойката работи с един от най-големите интернет гиганти за видеосъдържание, въпреки че именно тази компания направи филм, който съсипа репутацията на принцеса Даяна и цялата кралска фамилия, даде интервю за Опра, в което очерниха кралското семейство, а сега претендират, че заслужават награда за най-големи хуманисти. Неслучайно цял Холивуд вече им се смее, а в американския елит ги вземат на подбив. 

Амбициите им обаче са на път да им изиграят лоша шега, защото вместо да се превърнат в лидери, двамата се превръщат в шутове, канени за забава и развлечение на богатите и известните, а не хора, които наистина да променят света...