Здрав скандал разтърси Бъкингам като този път нещата наистина са много сериозни.

Това, което обезпокои британската монархия бе информацията, публикувана на страниците на американски таблоид.

Доколкото може да се вярва на твърдението на „Дейли Мейл“, принцовете Уилям и Хари имат и „тайна сестра“. Тя се казва Сара, към днешна дата е на 33 години и живее инкогнито в Щатите. Тя също е плод на любовта между Даяна и Чарлз, ако изобщо може да се твърди, че някога е имало такава, защото всички са наясно с причините за брака им.

Според американската медия, която британският таблоид категорично отказва да назове, 19-годишната Даяна е била принудена от кралицата да се подложи на гинекологични тестове, за да стане ясно способна ли е да има деца. Това се случило преди годежа й с британския престолонаследник.

Именно по време на тези тестове, са били взети яйцеклетки от Даяна, които са оплодени със спермата на Чарлз. След като станало ясно, че тестовете са успешни, годежът им бил обявен официално. Човек от екипа, изпълнил процедурата обаче, се оказал лекар-измамник. Той скрил един от ембрионите и го имплантирал на съпругата си. Така без да е наясно, тя станала сурогатна майка на биологичното дете на Даяна и Чарлз.

Момичето се появило на бял свят през октомври 1981 г. – десет седмици след приказната сватба на Чарлз и Даяна и осем месеца преди появата на Уилям.
След като родителите на Сара загиват в автомобилна катастрофа, тя открива дневника им и истината излиза наяве.

Опитвайки се да проследи истинския си произход, получила смъртни заплахи от отсрещната страна. Това е и причината, поради която заживяла инкогнито.
Източник: standartnews.com

Здрав скандал разтресе Бъкингам. Този път нещата са сериозни