В момента принцесата на Уелс се наслаждава на почивка с децата си принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, заедно със съпруга си принц Уилям.

Кейт е патрон на английското ръгби и преди полуфиналния мач срещу Южна Африка в Световната купа по ръгби в събота вечерта изпрати съобщение до отбора, в което му предложи подкрепа. В лично съобщение, принцесата написа: "Пожелавам ви много късмет за полуфиналния мач по-късно днес @EnglandRugby. Успех! C." Тя завърши публикацията с емотиконка на роза.

Феновете побързаха да споделят подобни чувства, като един от тях каза: "Прекрасно послание, Ваше кралско височество! Надявам се да спечелим!", а друг сподели: "Здравей, Катрин, надявам се Англия да спечели", а един фен от Южна Африка написа: "Обожавам вас двамата и вашето семейство. Нека най-добрият отбор да победи, но тази вечер сърцето ми бие в зелено и златно. Върви Боке!"

Кралската майка на три деца се появи няколко пъти на Световната купа по ръгби, за да подкрепя Англия, като присъства на мач, в който Англия триумфира над Фиджи с 30:24.

Доказала, че все още е на върха на модния си талант, Кейт облече зашеметяващ бял блейзър от Zara. Изборът ѝ на тоалет, съчетан с мини чанта с капак Chanel на стойност 3960 паунда, демонстрира безупречния ѝ моден усет и се позовава на страната домакин на турнира.

Кейт също така посети страната в началото на турнира, за да види мача на Англия с Аржентина, спечелен с 27:10. Преди мача тя разговаря с президента на RFU Роб Бриърс, председателя на France 2023 Жак Ривоал и председателя на World Rugby сър Бил Бомонт.

Източник: hellomagazine.com