Принцът на Уелс беше забелязан да продава еко бургери в модерна каравана, след като само преди дни стана ясно, че е наследил състояние за милиони. Синът на крал Чарлз се забавляваше с екип на известна марка за производство на бърза храни и продаваше вегетариански еко бургери на местната общност в централен Лондон.

Жителите останаха стъписани, когато видяха Уилям в караваната и то в ролята на продавач. Принцът очевидно се забавляваше докато популяризираше здравословното хранене, без да демонстрира и най-малко превъзходство над останалите.


Изявата му се случва само дни след като стана ясно, че наследява райски остров край бреговете на Корнуол. Малкият остров Сейнт Мартин е част от островите Сили — намират се в Атлантика и са истински рай за ценителите. Там живеят около 40 семейства, има един магазин и невероятно красива природа. Мнозина са си построили луксозни вили там и се ползват от уединението, което островът предлага.

Доскоро Кейт и Уилям избираха за своите ваканции Мистик — един от островите на Сейшелите, където отсядат всяка година. От медения си месец преди 11 години двойката продължава да се връща на това място. Дори и след раждането на децата.


Сега обаче е много вероятно да изберат някой от островите Сили за своя лятна резиденция, където да избягат от шума на Лондон. Те вече обзавеждат нов дом в Уиндзор, където се очаква да се преместят скоро.