Британският престолонаследник и внуците му изкарват доста време заедно

Британският престолонаследник принц Чарлз се сдоби с прякор, чиито автори са собствените му внуци.

Обикновено виждаме членовете на кралската фамилия като публични фигури, които рядко си позволяват да покажат фамилиарност един към друг.

Със сигурност ще ви бъде любопитно да научите как се държат един към друг членовете на кралската фамилия в неформална среда и в частност британският престолонаследник принц Чарлз.

Внуците на принц Чарлз му лепнаха прякор

Светското издание „Hello“ разкрива по какъв начин наследниците на принц Уилям и Кейт Мидълтън наричат дядо си.

Оказва се, че те са му лепнали прякор „Дядо Уелс“. Това е прякорът, който е бил лепнат на принц Чарлз от Джордж, Шарлот и Луис.

Вероятно вече се досещате, че прякорът се отнася до титлата на принц Чарлз – принц на Уелс. От изданието допълват още, че британският престолонаследник и внуците му изкарват доста време заедно. Една от причините за това е, че двете семейства живеят съвсем близо.

Светът стана свидетел на сърдечните отношения между принц Чарлз и внуците му по време на тържествата, посветени на Платинения юбилей на кралица Елизабет Втора. Вероятно си спомняте, че тогава по време на един от концертите принц Чарлз държеше в скута си малкият Луис.

Тук е мястото да припомним, че наследниците на Кейт и Уилям – Джордж, Шарлот и Луис, носят фамилията Кеймбридж. Тя е от титлите на майка им и баща им, които са херцози на Кеймбридж.

Това фамилно име обаче не е постоянно, тъй като в момента, в който принц Чарлз седне на престола и стане клал, титлата му принц на Уелс автоматично ще се прехвърли върху принц Уилям.

На практика това означава, че децата на Кейт и Уилям ще носят фамилията Уелс.

Източник: lupa.bg