Отношенията между Кейт Мидълтън и принц Уилям се превърнаха в предмет на все по-често обсъждане както в медиите, така и в обществото. След като Меган Маркъл и принц Хари напуснаха Великобритания и се преместиха в САЩ, фокусът на общественото вниманието се прехвърли към принц Уилям и Кейт Мидълтън и образцовите им отношения.

Вижте по какво се издадоха Кейт Мидълтън и принц Уилям, че се разделят

Наскоро двамата бяха забелязани по време на поло мач, което допълнително подпали интереса и вълнението около тях. Въпросителни възникнаха след едно действие на Кейт, което предизвика вълна от коментари в социалните медии. Тя обърна буза към съпруга си, целувайки въздуха до него. Някои хора тълкуваха този жест като неискреност и отчуждение между двойката, като го възприеха като явен знак, че техните отношения са далеч от перфектни.

Вижте по какво се издадоха Кейт Мидълтън и принц Уилям, че се разделят - Снимка 2

Въпреки това имаше и такива, които разглеждаха целувката като израз на британска сдържаност. Принц Уилям и Кейт обикновено не проявяват публично своите емоции и чувства, въпреки че е ясно, че подобни ситуации подкопават рейтинга на цялата монархия.

Вижте по какво се издадоха Кейт Мидълтън и принц Уилям, че се разделят - Снимка 3

В такива ситуации слуховете за изневяра на принц Уилям не изглеждат толкова неоснователни. Не можем да пренебрегнем и информацията, предоставена от източници от Двореца, които твърдят, че Уилям е изневерил на Кейт със съседката и още по-обидно – близка приятелка на жена му Роуз Ханбъри.

Източник: blitz.bg