Принцът и принцесата на Уелс – Уилям и Кейт изправиха всички на нокти. 

За никого не е тайна, че от незапомнени времена брачната халка е олицетворението на клетвите, които двама души си разменят в сватбения ден пред олтара.

Обръщали ли сте внимание обаче на факта, че принц Уилям не носи брачната си халка? След множеството залитания според британската преса, които напоследък принцът си позволява, мнозина се запитаха дали това не е знак, че Кейт и Уилям са пред развод.

Истината обаче е, че синът на крал Чарлз Трети отдавна е махнал брачната си халка. Изглежда той е от многото мъже, които не могат да понасят пръстени по ръцете си. освен това едва ли се нуждае от брачна халка, за да знаят всички, че сърцето му е заето, при положение, че през 2011 г. повече от два милиарда души проследиха пред малкия екран сватбените им клетви.

Служители на Бъкингамския дворец разяснили пред медиите, че причината, поради която принц Уилям не носи сватбената си халка е, че не харесва бижута. В подкрепа на думите си от там допълват, че той никога не е носил такива. Очевидно тук става въпрос за лични предпочитания и след като нито един от кралските протоколи не го задължава да го направи, принцът е направил своя избор.

От Бъкингам припомнят, че принцът е направил изявление, че няма да носи сватбена халка, преди да се венчаят в Уестминстърското абатство, но изглежда покрай сватбената еуфория това му изявление е останало незабелязано.
Източник: zajenata.bg
 

Уилям и Кейт изправиха всички на нокти