Принцесата на Уелс – Кейт Мидълтън хвърли света в шок.

За никого не е тайна, че тя е сочена като идеал за стилна жена, но се оказва, че дори и тя не е безгрешна.

Кейт винаги е признавала, че обича модерните дрехи. Тя е сред тези дами, които изглеждат перфектно, без значение дали са облечени в костюм за няколко хиляди или в някоя от масовите марки. Тя не се опитва да изтъкне със скъпи визии или модни покупки и това е един от начините, по които печели милиони почитатели по цял свят.

В последно време изглежда кризата е ударила сериозно и британската кралска фамилия, предвид факта, че Кейт все по-често може да бъде видяна с тоалети, които е носила и преди. А и да не пропускаме факта, че принцесата обожава винтидж стила.

Двамата със съпруга й принц Уилям посетиха благотворителното събитие Coach Core, провело се в Олимпийския парк „Елизабет II“. Принцесата бе заложила на тъмно синьо сако туид със златни копчета от колекция на Шанел от далечната 1995 г. Този й жест бе приет от британците като знак на почит към покойната принцеса Даяна.

Визията й бе допълнена от черен разкроен панталон, който обаче не само, че не съчетаваше с елегантното сако и смаляваше видимо ръста на принцесата, а и стоеше като неизгладен.
Тя бе критикувана от експертите за дебелите й черни чорапи или чорапогащник, които се видяха когато седна на стол.
Според тях на елегантните й обувки много повече би отивал телесен цвят. 

Въпреки цялостния провал на визията й, тя както винаги бе в добро настроение и усмивката й успя да засенчи неуспешния й тоалет.
Източник: zajenata.bg

Светът е в шок! Кейт Мидълтън го направи! (ФОТО)

Светът е в шок! Кейт Мидълтън го направи! (ФОТО) - Снимка 2