Видеото с крясъците на принц Уилям бе свалено от мрежите, но скандалът продължава!

Принц Уилям може да е принц и винаги да е показвал широчина на мислене и добри обноски, но е и човек. И като човек има нерви, които явно са опънати до скъсване. Това стана видно в супер скандално видео, разтърсило Великобритания, в което Уилям крещи грубо и почти истерично на фотограф, който го снима пред дома му.

Видеото е заснето през януари миналата година, но излезе наяве едва преди няколко дни и разтърси световната интернет общественост. Наложи се от двореца да настояват за незабавното му сваляне от платформите, но останаха снимки, които се разпространяват, както и истината за случката.

Принцът е карал колело пред дома си, когато е бил заснет от човека с апарата на улицата. В клипа се чува как Уилям започва да му крещи - какво прави там и с какво право го снима. "Ти си отвратителен, скандален си! Мерси, че ми провали деня! Как смееш, тук са нашите деца?! С какво право го правиш това, махай се!", крещи мъжът на Кейт Мидълтън, чиито глас също се чува на записа.

Кейт на свой ред казва, че са го видели в къщата им, пред дома им, а те са с децата си и няма право. Знаем, че Уилям има отвращение от папараците, които години наред дебнеха принцеса Даяна и накрая доведоха до трагедията, отнела живота й в катастрофата. Явно това винаги ще действа на Уилям.