Що за мъж би позволил това, което Хари позволява на Меган?! Особено като не е просто Хари, а принц Хари - наследник на цяла една монархия... Преди дни бе разкрита тайната на американската актриса, за която от доста време насам се носеха различни слухове и предположения.

Скандално разкритие тресе Англия: Хари позволява на Меган това, което никой мъж не би позволил на жена си! (виж още)

А именно - наясно сме, че в Бъкингам има строго определени разпоредби и правила и никой от кралската фамилия не може да си позволи да се появи на публично място дори облечен по свое усмотрение. Дрехи, обувки, аксесоари, прически и бижута - всичко е съобразено спрямо конкретния повод.

Меган Маркъл е единствената, която нарушава безцеремонно етикета още от началото на брака си с Хари, като това, което бодеше очите на всички, е златна гривна, която тя не сваля от ръката си. И която носи още преди запознанството си с Хари.

Меган бе с нея на сватбата си, на погребението на кралицата, на всеки един важен повод, без значение какъв е той. Е, най-после се разбра истината, която скандализира мнозина в Англия. Защото се оказа, че тази гривна е подарък на Маркъл от първия й съпруг - Тревър Енгелсън. Той й я слага на ръката, а тя повече не я сваля. Гривната е Картие и струва наистина скъпо, но явно за Меган има сантиментална стойност.

Каквото и да се говори в кралството, фактът е, че съпругът й Хари й позволява да продължава да я носи и не проявява изблици на гняв и ревност. От което съдим, че още е луд по нея.