Опитват се да подготвят наследниците си за трудно бъдеще

Оказва се, че херцозите на Кеймбридж – Кейт Мидълтън и принц Уилям извършват изключително грозна постъпка спрямо децата си.

Кралският експерт Дънкан Ларкомб разкрива методите, които кралските особи използват във възпитанието на тримата си наследници – принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот.

Скандал! Децата на Кейт и Уилям…

Биографът разкрива, че Кейт и Уилям подготвят наследниците си за трудно бъдеще. Именно поради тази причина те правят всичко възможно да ги отглеждат в условия, които се доближават максимално до обикновения живот.

Ларкомб обаче отбелязва, че Кейт и Уилям са доста предпазливи по отношение на публичните изяви на наследниците им. По всяка вероятност като всеки родител и те се опитват да опазят децата си от прекомерното внимание. В това им помага специален метод на възпитание, възприет от родителите на херцогинята – Карол и Майкъл.

Пред True Royalty TV, Дънкан отбелязва, че от известно време наблюдава, че моделът, използван от Кейт и Уилям в семейството, е моделът на Мидълтън. Той се изразява в силно семейство – братя и сестри, всички заедно като една сплотена единица, отбелязва кралският експерт.

Друг кралски експерт Ингрид Сюард пък отбелязва, че Кейт и Уилям възпитават своите наследници основно в сдържаност и допълват, че за това си има причина. Тя посочва, че Кейт прави опит да заобиколи децата си с някакво подобие на нормалност, тъй като много добре знае на какво е способен кралският живот. Според нея херцогинята си дава много ясна сметка от тази опасност. Тя дори се притеснила, когато малкият Луи се превърна в супер звезда на годишнината на кралица Елизабет Втора.

Източник: blitz.bg