Хората се чудят какво се е случило с нея в последните дни

Сестрата на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън – Пипа, изглежда повече от плашещо. Припомняме, че в средата на март, Пипа и нейният 45-годишен съпруг Джеймс Матюс станаха родители за втори път. Те кръстиха дъщеричката си Грейс. Едва преди дни обаче 37-годишната сестра на Кейт Мидълтън отново влезе в обективите на папараците. Това се случии докато се разхождаше с четиримесечно момиче в престижния лондонски район Челси. [caption id="attachment_675511" align="aligncenter" width="300"]Кейт Мидълтън Хората се чудят какво се е случило с нея в последните дни

[/caption] Младата майка се появи на публично място в карирана рокля на „Polo Ralph Lauren“, допълвайки небрежната си визия с бели маратонки Jimmy Choo и малка чанта през рамо. Пипа излезе на едночасова разходка с бебето. Но именно от тази разходка се появиха шокиращи снимки. Нещо повече – по-малката сестра на Кейт Мидълтън, направо уплаши света. Пипа бе без почти никакъв грим и събрана коса в небрежен нисък кок. В един момент забелязала, че папараци я наблюдават отблизо им се усмихнала уморено и след това побързала да ги подмине.

Кейт МидълтънТози път обаче Пипа се разхождала само с малката Грейс

Между другото, репортерите обикновено засичали сестрата на херцогинята на Кеймбридж в компанията на двегодишния й син на Артър и техните домашни любимци. Този път обаче Пипа се разхождала само с малката Грейс. Виделите снимките от разходката на Пипа, са повече от ужасени. „Сестрата на Кейт изглежда ужасно. Тя е по-малката, а прилича на сбабичосана старица. Бръчки, торбички и този мъртвешки бял цвят на кожата й – ужасно е. Дано не е някое заболяване, а просто по-сериозна преумора покрай отглеждането на двете й деца. Сестра й Кейт също има деца, при това три. Дори Кейт и по-голяма от Пипа, но изглежда много по-добре от нея. Пипа явно сериозно се е занемарила“, коментират хората, видели снимките на Пипа. Кейт МидълтънИнтересен детайл е, че наскоро тя и съпругът й Джеймс, които са заедно от около пет години, за първи път от дълго време бяха видени заедно. Те се появиха в един от мачовете на турнира по тенис на Уимбълдън. Младите родители очевидно се радваха да оставят децата си у дома поне за известно време и да прекарват време заедно. Звездната двойка изглеждаше щастлива, разговаряха безгрижно през цялата игра, смееха се и обменяха впечатления от видяното. Тогава Пипа далеч не изглеждаше толкова зле. [caption id="attachment_675514" align="aligncenter" width="300"]Кейт Мидълтън Пипа със съпруга си[/caption] Всички се чудят какво се е случило с нея в последните дни, за да плаши с вида си, пише jenata.blitz.bg.