Принц Луи бе този, който привлече вниманието

Няма никакво съмнение, че съпругата на принц Хари – Меган Маркъл ще помни дълго време завръщането във Великобритания за юбилея на Елизабет Втора. За нейно огромно съжаление обаче спомените няма да са никак добри.

Кейт Мидълтън отново бе тази, която събра всички погледи. Тя бе заложила на патриотично бяло със сини акценти за тържествения повод, оставайки вярна на безупречния си вкус.

По принцип шествието започва с парад на конната гвардия. Тази година обаче процедурата бе променена с цел грижа за комфорта на Нейно Величество. Тя наблюдавала парада и направила поздрава от балкона на Бъкингамския дворец.

През последните две години разширеното семейство не присъстваше на парада. Кейт обаче се завърна тази година. Тя бе в една карета, заедно с Камила. Към тях се бяха присъединили и тримата наследници на Уилям.

Забелязвайки дебюта на Джордж, Шарлот и Луи в шествието, вълнението на кралските почитатели се засили.

Изведнъж обаче Шарлот реши, че й е дошло до гуша да маха и дори посъветва по-малкия си брат също да спре.

Въпреки всичко обаче, принц Луи бе този, който открадна вниманието с естествения начин, по който реагира на шума. По всичко личи, че не му беше по вкуса.

Малчуганът правеше емоционални физиономии, чакайки прелитането на Червените стрели над Бъкингамския дворец.

Меган и Хари обаче останаха в сянка. Заедно с останалите членове на кралското семейство, те наблюдавали Trooping the Color през големите прозорци на офиса на генерал майора на парада на конната гвардия.

Източник: zajenata.bg