Принц Уилям наследи херцогство за милиони и вече управлява състояние от над 1,7 милиарда лири. Което го превръща в един от най-богатите хора на планетата. След смъртта на кралица Елизабет Втора новият принц на Уелс получава изключително състояние, което включва баснословни приходи. Само от наем на баща си крал Чарлз, той ще получава по 700 000 лири годишно, като наем за имението "Хайгроув".


Принцът на Уелс и съпругата му наследяват херцогство Корнуол, което генерира годишен приход от 345 милиона лири от туризъм. Заедно с това двойката влиза във владение и на други активи, включително земеделски фондове, като общата стойност на състоянието им се изчислява на 1,7 милиарда лири. 

Разкритията предизвикаха истинско изумление сред обществото, тъй като финансите на кралското семейство никога не са били коментирани публично. Още по-изненадващо е, че това не са всички приходи, които Уилям и Кейт ще управляват. Смята се, че кралицата е оставила на децата си още по-голямо състояние, чиято стойност обаче се пази в пълна тайна.

 

В същото време Меган и Хари поголовно уволняват пиарите си след като бяха изхвърлени от Бъкингам. Двойката се върна безславно в Лос Анджелис след погребението на кралицата и пресата доста бързо забрави за тях. Слуховете обаче носят, че Меган е уволнила целия си екип, тъй като не успели да се погрижат за имиджа й по време на погребението и преди това. Предстои да видим  дали новия гуру на звездите Кристин Шимър ще им помогне да спасят реномето си.