Побеснелият принц Хари нанесе съкрушителен удар върху крал Чарлз III и принц Уилям.

Оказва се, че двамата със съпругата му се озовали в центъра на поредния скандал. 38-годишният Хари излязъл извън нерви и категорично отхвърлил поканата за вечеря с баща си и брат си в Балморал. 

Това се случило, след като съпругата му Меган Маркъл получи забрана да се присъедини към кралската фамилия в деня на кончината на Елизабет Втора.
Принц Хари настоя да посети Балморал със съпругата си Меган, но крал Чарлз III му забрани под предлог, че не е подходящо.

Освен това на Хари не бе позволено да пътува с RAF-а до Шотландия, на чийто борд бяха принц Уилям и двамата им чичовци – принцовете Андрю и Едуард.
Хари бе принуден да си организира сам пътуването и пристигнал в Абърдийн минути след обявяването на кончината на кралицата, при това сам, без съпругата си.

Източници от двореца издават, че вместо да вечеря със семействата на брат си и баща си, Хари предпочел компанията на Едуард и Софи Уесекс, както и на принц Андрю, които се намирали на седем мили от Балморал, отбелязва изданието The Sun.

Освен явното пренебрежение, демонстрирано чрез отказа на поканата за вечеря, припомняме, че принц Хари бе първият, който излезе от Балморал, за да хване първия пътнически полет, с който да се върне обратно в Лондон.
Източник: blitz.bg

Побеснелият Хари довърши крал Чарлз III и принц Уилям