Лекарите прогнозират, че не му остава много живот

Изглежда нещата със здравословното състояние на руския държавен глава Владимир Путин далеч не са толкова розови, колкото се опитват да ги представят от обкръжението му.

Според последната информация, разпространена от изданието „Дейли мейл“, лекари дори са предупредили руския президент, че не му остава още много живот. Според прогнозите им му остават не повече от три години. Това разкриват източници от разузнаването на Русия. Те са много разтревожени за състоянието на Путин.

Новините за Владимир Путин стават все по-лоши

Служител на ФСБ твърди, че президентът наистина страда от тежка форма на рак, който прогресира изключително бързо.

Припомняме, че новината за неизлечимата болест на лидера на Русия се появи в тайно съобщение на руски агент до бившия служител на ФСБ Борис Карпичков.

В него се посочва, че Владимир Путин категорично отказвал да носи очила. Той се опасявал, че по този начин ще демонстрира слабост. Същевременно от близкото му обкръжение издават, че заради състоянието му, той е изключително изнервен. Поради тази причина се нахвърля с неконтролирана ярост върху своите подчинени.

При все, че за момента от Кремъл категорично отхвърлят новината, истината няма как да бъде скрита и рано или късно ще види бял свят.

От там обаче продължават да настояват, че информацията за неизлечимото заболяване на лидера им, е абсолютна глупост.

Източник: blitz.bg