Борало е преминала през специален курс на обучение

Фактът, че дори херцозите на Кеймбридж – Кейт и Уилям са свили драстично разходите си, не говори никак добре за ситуацията, в която се намираме, още повече за това, което се задава в бъдеще.

Вътрешен източник издава, че през някоя от следващите седмици, Кейт и Уилям ще се преместят от апартамента си в двореца в Кенсингтън в имението Уиндзор. Припомняме, че те живеят в този апартамент от пет години насам.

Оказва се обаче, че това им решение носи и други последствия след себе си като например, че ще им се наложи да се справят сами с децата си. Те ще се откажат от услугите на испанската бавачка Мария Тереза Турион Борало, която в момента се грижи за наследниците им.

Това, което става ясно е, че Борало вече няма да живее заедно със семейството, а ще бъде настанена в близост. На практика това означава, че тримата наследници на Кейн и Уилям – принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот, ще останат за пръв път без бавачка. Това отбелязва на страниците си изданието „The Telegraph“.

Що се отнася до гледачката Мария Борало за нея се знае, е преминала през специален курс на обучение в престижен колеж за супер гледачки. Тя е в помощ на семейството от осем години. Освен, че е полагала грижи за децата, Борало е обучена да реагира адекватно при поява на проблем със сигурността.

Източник: profit.bg