Случайна жена разказа играта на принцесата на Уелс – Кейт Мидълтън.

Както вече стана ясно, двамата с принц Уилям са на посещение в Северна Ирландия. Именно там Кейт Мидълтън изпадна в доста неприятна ситуация, отбелязва списание „People“.

Принцесата на Уелс направи кратка разходка, по време на която поздрави почитателите си. Когато се ръкува с една от жените от насъбралото се множество, последва тежкия удар за нея. Въпросната жена записвала срещата с принцесата на телефона си. когато я хванала за ръката, тя отбелязва, че се радва да се запознаят и веднага след това допълва, че би се радвало, ако това бе станало, когато била в нейната страна. 

Въпреки конфузната ситуация Кейт Мидълтън продължила срещата си по протокол, раздавайки усмивки на всички. Специалисти издават, че именно зад усмивката си, Кейт е успяла да скрие конфузната ситуация. 
Дори и след като Кейт започнала да се отдалечава от въпросната жена, тя продължила да нарежда, отбелязвайки, че Ирландия принадлежи на ирландците.

Както е известно Северна Ирландия е една от четирите съставни части на Обединеното кралство. През годините двете страни водят редица спорове и се разпалват множество конфликти за това дали трябва да остане част от Великобритания или да се обедини с Република Ирландия. 
Източник: vesti.bg

Не е за вярване! Случайна жена разказа играта на Кейт Мидълтън