След като драмата около херцозите на Съсекс става все по-сериозна, двамата закъсаха много здраво.

Запознати издават, че двойката се изнася изненадващо от скъпото луксозно имение, което обитаваха, откакто се отказаха от кралските си задължения.

По всяка вероятност Меган и Хари са били принудени да го направят, тъй като в съвсем скоро време ще стигнат до просешка тояга.
За никого не е тайна, че изначално двойката не можеше да си позволи това имение и поради тази причина изтеглиха ипотечен кредит.

Още в самото начало Меган разкри, че имотът много им допаднал, но наистина се оказал извън възможностите им. Заради това Хари се навива да изтегли ипотечен кредит, за да може да угоди на изгората си.
В такъв лукс и мащаб, в който се ширят Меган и Хари в имението си в САЩ, не се шири дори бъдещият британски крал – принц Уилям.

Две години, след като Меган и Хари си купиха имението им се налага да го напуснат. 
Според официалната версия, имотът вече не осигурява всички нужди на семейството им. Тази информация обаче бе категорично опровергана от хора от обкръжението им.

Най-вероятно двойката не могат да си позволят да изплащат ипотечния кредит, предвид факта, че никой от тях няма постоянна работа. От известно време насам нямат източници на доходи, а и крал Чарлз III вече спря да инвестира в принц Хари, след абдикацията му от кралските задължения.
Източник: jenata.blitz.bg
 

Меган и Хари не са сънували ужаса, който изживяват дори и в най-големия си кошмар