Мега скандал се развихри с принца и принцесата на Уелс – Уилям и Кейт Мидълтън.

 

Според запознати двойката са в шок, а скандалът тепърва ще се разраства.

 

Става въпрос за потресаващи разкрития, които са дошли от училището, в което доскоро учеха наследниците на Кейт и Уилям. Оказва се, че един от преподавателите е замесен в посегателство над малолетни.

 

Името на въпросния преподавател е Матю Смит, на 34 години. Той е бил назначен за учител към пасторството в училището едва преди няколко месеца.

Едва вчера обаче е признал пред лондонския съд, че е правил неприлични фотоси на деца, с цел разпространение.

 

От учебното заведение вече са изпратили писма до родителите на всички свои възпитаници, в които ги уверяват, че ще бъдат предприети крути мерки и се отнасят изключително сериозно към проблема. С цел гарантирането спокойствието и сигурността на учениците, са взети всички мерки.

 

При все, че към момента няма данни въпросният преподавател да е посегнал на някое от децата, родителите на настоящи и бивши възпитаници, са в шок. В продължение на три години, наследниците на Кейт и Уилям учеха в същото това училище. Годишната такса за обучение там е в размер на 20 хиляди паунда или около 34 хиляди долара. Сумата е доста сериозна и съвсем разбираемо е родителите да очакват, че учебното заведение гарантира пълната безопасност на отрочетата им. Кралската двойка също са силно притеснени от случката.

Източник: zajenata.bg

Мега скандал с Кейт Мидълтън и принц Уилям