Новият британски крал Чарлз III стъжни живота на снаха си Кейт Мидълтън.

Той все още не може да преглътне това, че е изтласкан за пореден път от светлините на прожекторите. Вероятно се досещате, че това се случи щом Кейт влезе в британската кралска фамилия. Обществото веднага остана очаровано от нея, а за Чарлз се върнаха всички кошмари, които преживя покрай принцеса Даяна.

Той така и не можа да преглътне факта, че да си принц, роден в кралско семейство и бъдещ крал далеч не е толкова интересно пред безспорната красота и характера на съпругата му – лейди Даяна. 

Чарлз често пъти побеснявал от факта, че роклите на Кейт Мидълтън привличат много повече вниманието на обществото пред добрите му дела. 
На по-късен етап пък недоволствал от това, че не прекарва достатъчно време с първородния син на Кейт и Уилям – принц Джордж.

Писателката Кейти Никъл отбелязва, че фактът, че не виждал толкова често внуците си от Кеймбридж, колкото би искал, го наранявал много сериозно.
Той не можел и да си обясни как стилът на снаха му я превръща в толкова обсъждана и харесвана. 

Специалисти смятат, че проблемите на Чарлз, са породени до голяма степен от възпитанието му, тъй като, като бъдещ крал на Великобритания той е бил възпитаван, че вниманието винаги ще бъде насочено към него. Да, да, ама не… Отначало бе засенчен от красотата и характера на първата си съпруга, а след това и на снаха си Кейт. Това е и причината между него и Кейт все още да тлее напрежение
Източник: standartnews.com
 

Крал Чарлз III стъжни живота на Кейт Мидълтън