Хора от близкото обкръжение на членовете на британското кралско семейство издават, че отношенията между крал Чарлз III и снаха му Меган Маркъл не винаги са били толкова драматични.

В началото родителят на принц Хари дори дал прякор на снаха си, което показва отношението и най-вече уважението към нея.

Кралският експерт Кейти Никъл издаде нова книга, наречена "Новите членове на кралското семейство". 
В нея биват разкрити изключително любопитни подробности от живота на британската монархия, отбелязва cosmopolitan.bg.

В определен период Чарлз наричал съпругата на принц Хари „Волфрам“ заради стоицизма и издръжливостта й. Вероятно знаете, че той е твърд метал, сива стомана, с най-висока точка на топене от всички метални елементи.
По всяка вероятност този й прякор се е родил, когато Меган показа издръжливост и смелост по време на официалната реч на Хари, Уилям и Кейт на форума на Royal Foundation.

Именно тогава обаче изненадваща за всички Меган се превърна в звездата от тази четворка. Тя бе повече от огнена и забавна и вкара в употреба всичките си актьорски умения, за да изрази умело гледната си точка. 
С други думи това бе моментът за пробуждане на Кейт и Уилям, които си дадоха сметка, че американката може да бъде изключително впечатляваща, способна и уверена.

Едва ли обаче към днешна дата след всичко случило се британският монарх говори с такова страхопочитание и уважение за Меган.
Източник: blitz.bg

Крал Чарлз III и Меган Маркъл хвърлиха всички в шок