Оказва се, че има нещо, без което съпругата на бъдещия британски монарх принц Уилям – Кейт Мидълтън, не може да живее.

Предвид, че есента вече е тук, като всяка уважаваща себе си дама, Кейт държи винаги да е в крак с модата и да изглежда стилно. В този ред на мисли, тя също се е заела с гардероба си.

Главният стилист на „SilkFred“ Меган Уоткинс разкрива, че Кейт Мидълтън, която безспорно е сред най-известните модни икони, има няколко любими дрехи, без които не може, отбелязва изданието „Express“.

Уоткинс посочва, че често пъти херцогинята се появява на публични места в тоалети в един тон, съчетани с дълго палто. Тя споделя, че през годините Кейт се е превърнала в синоним на т.нар. палто-рокля.
Именно на такова херцогинята бе заложила на честванията, които бяха посветени на платинения юбилей на покойната вече Елизабет Втора.
За погребалната й церемония пък заложи на черна версия на марката McQueen, с V-образно деколте, двуредово закопчаване и пристегната талия.

Експертът отбелязва, че този стил е перфектен в съчетание с ефектна огърлица и класически обувки. Тя допълва, че Кейт обожава да носи плътно прилепнал неутрален блейзър, комбиниран с елегантни панталони, дънки или поли.

За неформалните събития пък залага на раираните пуловери, които са „вечната“ част от есенно-зимната визия.
Източник: jenata.blitz.bg

Кейт Мидълтън не може да живее без…