Изглежда отношенията им далеч не са толкова безупречни, колкото се опитват да демонстрират

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, хвърли всички в шок.

За никого не е тайна, че напоследък медиите започнаха да обсъждат все по-често проблемите между Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Мълвата отдавна носи, че бракът им далеч не е толкова щастлив, колкото се опитват да го представят пред широката общественост.

Кейт Мидълтън хвърли всички в шок

Преди броени дни херцогинята се появи на Игрите на Британската общност в Бирмингам, заедно с дъщеря си и съпруга си. При все, че херцогинята не спираше да се смее, не това беше нещото, което привлече силно вниманието на околните.

Те забелязаха нещо нередно в нея и то далеч не засяга облеклото й, което наистина е безупречно.

Направи впечатление, че на събитието Кейт Мидълтън се появи без най-важното си бижу. Тя не го бе сваляла от ръката си цели 11 години. Вероятно вече се досещате, че става въпрос за сапфирения пръстен, който преди това е принадлежал на покойната принцеса Даяна.

Именно това накара почитателите на двойката да се притеснят за случващото се помежду им.

От близкото им обкръжение издават, че това решение на херцогинята е продиктувано от инцидента по време на регатата. Припомняме, че тогава Кейт си удари пръстена в лодката и не е изключено бижутери да са го взели за проверка или пък за реставрация.

Разбира се не липсват и недоброжелатели, които са убедени, че бракът им се пука по шевовете заради последните новини за изневярата на принц Уилям.
Източник: jenata.blitz.bg