Принц Хари и съпругата му Меган направиха поредния остър завой, с който изненадаха всички. 

Оказва се, че двойката с отложили излизането на документалния си сериал за Нетлфикс. Причината е, че са взели решение да променят съдържанието му заради смъртта на кралица Елизабет Втора, отбелязва „Page Six“, цитирано от Телеграф.бг.

Херцозите на Съсекс, които към днешна дата живеят в имението си в Монтесито, заедно с двете си деца Арчи и Лилибет. 
Двойката обаче продължава работата си по документалния филм, който е част на многомилионния им договор с гореспоменатата компания.

Според предварителния план продукцията трябваше да бъде излъчена в края на годината, след петия сезон на сериала „Короната“, разкриващ живота на британската монархия. Хитовата поредица излиза на 9 ноември.

Двойката е изявила искане да направи някои промени в съдържанието на поредицата си, което вероятно ще отложи пускането й за следващата година.
Източници от „Page Six” херцозите на Съсекс искат да редактират някои от думите им, изречени по адрес на крал Чарлз III, съпругата му Камила, принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън.

Вътрешен човек от Нетфликс отбелязва, че компанията е искала шоуто да е готово за пускане в края на годината. Голям натиск е упражнен върху главния изпълнителен директор Тед Сарандос, имащ връзка с херцозите. Той на свой ред също ги натиска да приключат с монтажа на поредицата.
Източник: blitz.bg
 

Хари и Меган изненадаха всички с острия завой. Ето какво решиха!