Този път кралицата е бясна на съпругата на принц Уилям

По всичко личи, че в Бъкингам назрява поредния грандиозен скандал.

Той бе разпален от британско издание, позволило си да публикува няколко горещи снимки с херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън от времето, преди да сключи брак с принц Уилям.

Грандиозен скандал назрява в Бъкингам

На въпросните фотоси, кралската снаха е с доста къси поли. На една от тях дори е пременена с прозрачна рокля, през която прозира бельото й.

Стопанката на Бъкингам – кралица Елизабет Втора никак не е доволна от това, че бъдещата кралица има такива снимки. Тя е категорична, че подобно облекло по-скоро е присъщо за лека жена, но не и за херцогиня.

Разбира се към днешна дата Кейт не си позволява да се пременя в подобно облекло. Тя дори предизвика истински фурор с облеклото си преди броени дни, когато се появи на финала на „Уимбълдън“.

Въпреки това, Кейт също не бе пожалена от миналото, което я връхлетя с бясна скорост.

Запознати издават, че Елизабет споделила възмущението си пред свои приближени. Тя подчертала, че синовете и внуците й така и не разбрали, че леките жени не стават за брак.

В същото време британските медии постоянно акцентират върху това, че кралицата никога не е харесвала съпругата на принц Уилям.

През последните години обаче умело прикривала неприязънта си към нея. Причината за това бил прекалено свободолюбивия характер на херцогинята.

Източник: kliuki.bg