Буреносен облак е надвиснал над брака им

Още преди време мнозина заподозряха, че отношенията между принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, далеч не са толкова розови, колкото се опитват да ни ги представят.

Двамата неслучайно бяха заподозрени в отворена връзка. Сега истината лъсна и се оказва, че върху 11-годишния им брак е надвиснал буреносен облак. Целият свят следи случващото се между двамата съпрузи.

Гръм в Рая! Принц Уилям хлътна по една от любовниците си, а Кейт Мидълтън…

Редица от западните медии разкриват изключително мрачни детайли от съпружеския живот на двойката наследници като се позовават на анонимни източници. Това, което видя бял свят, хвърли мнозина в шок.

Едно от разкритията е, че Кейт Мидълтън и принц Уилям имат сключено споразумение за отворена връзка. Тъй като херцогинята не смогвала да задоволи нагона на принц Уилям, му позволила понякога да кръшка от правия път. Така и не става ясно обаче дали същото важи и за нея.

Всичко вървяло сравнително гладко, докато принц Уилям не си изгубил ума по една от любовниците си.

Запознати издават, че във въздуха вече витае развод. След като скандалите между Кейт и Уилям станали често явление, станало ясно колко сериозен е разривът в отношенията им.

Според британските папараци виновница за раздора между двамата е фотомоделът Роуз Ханбъри.

За момента кралското семейство не прави каквито и да било коментари по горещата тема.

Източник: jenata.blitz.bg