Буреносен облак е надвиснал над брака им

Още преди време мнозина заподозряха, че отношенията между принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, далеч не са толкова розови, колкото се опитват да ни ги представят.

Двамата неслучайно бяха заподозрени в отворена връзка. Сега истината лъсна и се оказва, че върху 11-годишния им брак е надвиснал буреносен облак. Целият свят следи случващото се между двамата съпрузи.

Редица от западните медии разкриват изключително мрачни детайли от съпружеския живот на двойката наследници като се позовават на анонимни източници. Това, което видя бял свят, хвърли мнозина в шок.

Едно от разкритията е, че Кейт Мидълтън и принц Уилям имат сключено споразумение за отворена връзка. Тъй като херцогинята не смогвала да задоволи нагона на принц Уилям, му позволила понякога да кръшка от правия път. Така и не става ясно обаче дали същото важи и за нея.

Всичко вървяло сравнително гладко, докато принц Уилям не си изгубил ума по една от любовниците си.

Запознати издават, че във въздуха вече витае развод. След като скандалите между Кейт и Уилям станали често явление, станало ясно колко сериозен е разривът в отношенията им.

Според британските папараци виновница за раздора между двамата е фотомоделът Роуз Ханбъри.

За момента кралското семейство не прави каквито и да било коментари по горещата тема.

Източник: jenata.blitz.bg