Докато за почитателите на кралското семейство кратката раздяла между принц Уилям и Кейт Мидълтън от преди години може да изглежда като далечен спомен, интересът към подробностите за това, какво правят настоящите принц и принцеса на Уелс и с кого прекарват времето си, докато са били отделени, продължава да бъде обект на сериозно внимание.

Ето с кой богаташ Кейт МИдълтън е подлудила от ревност принц Уилям

Някои от тези подробности отново излязоха наяве.

Пропукването в отношенията на двойката настъпи през март 2007-ма година. След като се раздели с принц Уилям, Кейт Мидълтън, която тогава бе на 25 години, се отдалечи от Великобритания и отиде на почивка в Ирландия заедно с майка си Карол и група приятели, с надеждата да избегне любопитството на медиите във Великобритания преди да стане публично известна новината за раздялата им.

Ето с кой богаташ Кейт МИдълтън е подлудила от ревност принц Уилям - Снимка 2

"Не мисля, че тогава бях много щастлива в този период, но всъщност той ме направи по-силна", споделя Мидълтън, описвайки това време години по-късно.

Ето с кой богаташ Кейт МИдълтън е подлудила от ревност принц Уилям - Снимка 3

Медиите съобщиха, че двойката се събра само след три месеца, през юни 2007-ма година. Това обаче стана след като и двамата успяха да изяснят своите романтични перспективи за общото си бъдеще. В точно в този период се появиха и съперниците.

Известно е, че по това време принц Уилям активно комуникира с Изабела Калторп, представителка на британската аристокрация и сестра на бившата приятелка на брат му Хари, Кресида Бонас.

Също така, Кейт съвсем не губи времето си и се наслаждава на компанията на приятели. По това време тя се е сближила с Хенри Ропнър, корабен наследник и бивш колега на Уилям в Итън.

Ето с кой богаташ Кейт МИдълтън е подлудила от ревност принц Уилям - Снимка 4

Източник: blitz.bg