Стана ясно какво ще получи Кейт Мидълтън след развода й с принц Уилям.

 

При все, че за мнозина бракът между Кейт и Уилям изглежда повече от идеален, а двамата отбелязват годишнина след годишнина, служители на двореца направиха разкрития, които изправиха косите на мнозина.

 

Оказва се, че и при тях двамата не всичко е по мед и масло, още повече имайки предвид склонността на принца да се заглежда по други жени. При все, че по всяка вероятност е наследил тази „екстра“ от баща си, далеч не може да се каже, че Кейт е възхитена от това.

 

На този етап обаче се твърди, че липсват преки доказателства за изневярата на Уилям. Ако все пак някога бъде хванат в крачка, не е изключено изневярата му да приключи с развод. Вероятно ще се съгласите, че това също не е нещо необичайно за британската кралска фамилия, предвид факта, че имаме доста примери пред очите си. Дори чичото и лелята на Уилям – принц Андрю и принцеса Ан, не избегнаха тази съдба. Майка му и баща му също…

 

Оказва се, че в случай на внезапна раздяла, Кейт Мидълтън ще получи споделено попечителство над трите им деца. Тя няма да може да ги изведе зад граница, без съгласието на Уилям. Освен това по всяка вероятност ще й купи къща или апартамент. Би трябвало Уилям да осигури доживотна финансова подкрепа за бившата си съпруга. Сумата зависи от времето, в което са били женени към момента на развода. Едно е сигурно – сумата няма да е никак малка.

 

По вяска вероятност ще й бъдат отнети титлите. Важна подробност обаче е, че и двамата бивши съпрузи ще имат право на нови бракове, но няма да бъдат спрямо англиканската традиция.

Източник: zajenata.bg

Ето какво ще получи Кейт след развода й с принц Уилям