Световноизвестната певица Бритни Спиърс изрева от принц Уилям.

Оказва се, че 40-годишната изпълнителка е имала онлайн роман с бъдещия престолонаследник по време на тийнейджърските им години, отбелязва изданието „Дейли експрес“.

Американската певица твърди, че някога била готова да стане кралица на Англия, но връзката й с принц Уилям се разпаднала преди да я оповести официално.
Припомняме, че през 2002 г, тя отбеляза в токшоуто на Франк Скинър, че си разменя съобщения с принца и дори го е поканила на вечеря по време на турнето й на Острова.

По това време Бритни бе на върха на славата си. Принцът обаче бързо попарил надеждите й за романс, тъй като изобщо не се появил на уговорената среща.
По-късно изпълнителката отбелязва, че няма представа каква е причината принц Уилям да се откаже от първоначалната си уговорка да се срещне с нея.

Според информация на изданието Сън, престолонаследникът предпочел да отиде на лов за лисици, вместо да се срещне с певицата. Освен това по онова време Бъкингамският дворец категорично отрече слуховете за роман между двамата.

кралският биограф Кристофър Андерсен разкри през септември миналата година, че двамата (Бритни и принц Уилям) са направили опит да се съберат, когато са били млади.
Източник: blitz.bg

Бритни Спиърс изрева от принц Уилям