Докато всички вчера се бяха съсредоточили върху първата обща поява на братята Уилям и Хари пред замъка Уиндзор вчера, и се питаха дали двамата наистина са се сближили отново, или това е просто протокол, по-наблюдателни забелязаха друго.

Бомба: Издайнически знак показа отчуждението между принц Уилям и Кейт Мидълтън! (СНИМКИ)

А именно - знаци, показващи явното отчуждение между принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. Знаем, че двете двойки - Уилям и Кейт, Хари и Меган Маркъл, излязоха заедно от замъка, за да отидат при отдаващата почит на кралицата тълпа.

Докато Меган и Хари се държаха за ръка и показваха видима топлина и близост, то Кейт и мъжът й се движеха на очевидна дистанция един от друг. Двамата не докоснаха ръцете си, а на няколко пъти Кейт дори вървеше с маршова стъпка преди мъжа си, на голямо разстояние от него.

Само веднъж Уилям леко я докосна по гърба, когато отиваха при поданиците си и това беше всичко, после двамата отново се раздалечиха. А Хари и жена му останаха плътно един до друг през цялото време.

Знаем, че отдавна се говори за разрив в отношенията на Кейт и мъжа й, а като причина се изтъкваха изневерите на палавия Уилям, който бил ненаситен за женски ласки. Спрягаше се дори негова любовна история с дама, която била далеч по-сериозна от мимолетна авантюра.