Наистина ли отива като заврян зет при тъща си

Мнозина не могат да повярват, че това наистина се случва с британския престолонаследник – принц Уилям.

Едва отминал платиненият юбилей на Елизабет Втора, който бе едно от най-очакваните събития, се задават нови промени в кралската фамилия. И то доста сериозни.

Предстоящите промени засягат херцога и херцогинята на Кейбридж – Уилям и Кейт. Оказва се, че съвсем скоро двамата ще сменят местожителството си и вече няма да са в Лондон.

Ами сега? Не е за вярване какво се случва с принц Уилям

Семейството на принц Уилям, заедно с тримата им наследници напуска двореца Кенсингтън и се мести в ново жилище в Бъркшир. То е съвсем близо до замъка Уиндзор, където към днешна дата живее Елизабет Втора.

Новината бе оповестена от Сънди Таймс. Изданието уточнява и мотивите за това решение. Изглежда, че в случая водещ фактор са тримата наследници на семейството – Джордж, Шарлот и Луис.

Двете по-големи деца на Уилям и Кейт приключват своето обучение в началното училище Thomas's Battersea и както сами се досещате предстои да бъдат записани в друго учебно заведение в Уиндзор.

Сред другите причини за преместването на семейството е и това, че в Бъркшир живеят родителите на Кейт – Каръл и Майкъл Мидълтън.

От изданието дори намекват, че близостта им до замъка Уиндзор само ще подготви семейството на Уилям за по-нататъшното им преместване именно там.

В заключение изданието посочва, че принц Чарлз, който ще седне на трона на Елизабет Втора, няма намерения да се мести в Уиндзор.

Източник: lupa.bg