Васил Илиев се влюбил за пръв път в гимнастичката СилвияСилвия Джуджарова е първата голяма любов на Васил Илиев

Васил Илиев се е влюбил истински за пръв път в гимнастичката Силвия. Това разкриват авери на разстреляния митичен бос на ВИС. На бял свят излезе и снимка на висаджията, заедно с първата му любима, която се казва Силвия Джуджарова. Кадърът е заснет някъде в началото на 90-те години на миналия век, когато Илиев все още е русокос младеж, а не силовия бос, познат на България от следващите години.

[caption id="attachment_440488" align="alignleft" width="300"]Васил Илиев и Силвия Васил Илиев и Силвия[/caption]

Той и Силвия позират в дискотека на морето, а според близките му, Васил Илиев е бил много влюбен в момичето. Двамата се запознали още в спортното училище, където Илиев учи заради спортен талант. Любимата му пък тренира художествена гимнастика, а всички вещаят светло бъдеще пред младежите. Васил дори се изявявал като истински кавалер и редовно носел чантата с лентите и бухалките на гаджето си докато я изпращал до дома й.

Майката на бъдещия мафиот също много харесвала Силвия и дори я наричала на галено "снахичката", научиха от vsekiden.com. Връзката им обаче приключила повече от внезапно след като Илиев срещнал фаталната Мариета, която в последствие станала негова съпруга. Босът на ВИС хлътнал до толкова по трениращото лека атлетика момиче, че зарязал Силвия и за нула време завел Мариета пред олтара.

От този брак е и единствената дъщеря и наследница на мафиота Ивона. Въпреки раздялата обаче Васил Илиев и Силвия си останали близки и до убийството му не са спирали да поддържат връзка. Двамата се чували често по телефона, а с нея висаджията споделял практически всичко.