Снимки, показващи колко "уютни" и "топли" са родните влакове, взривиха нета

Потресаващи снимки на вагони в родното БДЖ взривиха онлайн пространството. Възмутени пътници са заснели милата родна действителност за пътуващите по жп направленията. А картинката е наистина изумителна.

[caption id="attachment_264923" align="alignright" width="138"]Ситуацията в БДЖ е трагикомична Ситуацията в БДЖ е трагикомична[/caption]

Във вагоните на влаковете са натрупали... преспи! Буквално! В коридорите, а и по седалките се вижда доволно количество сняг. "Истински комфорт, уют и топлина, няма що", втрещени са хората. За капак на всичко, от БДЖ обявиха, че възнамеряват да вдигнат цената на билета за влаковете до морето. Увеличението ще бъде с около осем процента за спалните вагони и около пет за останалите.

Тази новина не само, че не се понрави на гражданите ами буквално взриви обществото, видяха от ПИК. "Предлагат качество под всякаква критика, а искат повече пари! Не ги е срам!", беснеят възмутените хора. Разгледайте снимките и се уверете сами в какъв "комфорт" и "топлина" са принудени да пътниците, ползващи услугите на БДЖ.

vlak1