Валери Божинов за пореден път паркира на място за инвалидиВалери Божинов се отърва без глоба заради нарушението си

Валери Божинов отново мина без глоба задето паркира на места за инвалиди. Футболистът не за пръв път е засичан да показва така грубо закона и да спира колата си своеволно където му хареса. За съжаление обаче до момента изобщо не е бил санкциониран за действията си, въпреки че те добиват популярност чрез снимки в медиите.

[caption id="attachment_437526" align="alignleft" width="300"]Валери Божинов отново паркира на място за инвалиди Валери Божинов отново паркира на място за инвалиди[/caption]

Да не говорим, че и съпругата му - Николета Лозанова, редовно парадира, че в предаването си Папараци показва кадри със звезди, грозно погазващи закона и правилата. Но явно всичко се право само заради рейтинга, а не от желание да се покаже реалността. Освен ако плеймейтката не реши да бъде обективна и също да излъчи как мъжът й заема място, предвидено за инвалиди. Само и само да му е по-удобно да влезе в мола, тъй като тези места са най-близо до входовете в търговските центрове.

За да може хората в неравностойно положение да се придвижват по лесно до тях. Това обаче няма как да се случи, тъй като вчера за пореден път луксозното Бентли на Валери Божинов беше разположено на инвалидно място.

И това далеч не е първият подобен случай. Още през 2013 година футболистът отново се разположи върху място за паркиране за инвалиди пред един от големите столични хипермаркети. Да не говорим, че изобщо не влезе да пазарува, а просто използва мястото, докато самият той прекара часове в кафето на намиращия се в съседство хотел.

За подобна наглост законът предвижда глоба до 500 лева, както и вдигане на колата с паяк. Само дето това изобщо не се е случило.