Уитни Хюстън се е забъркала в пиянски махленски скандал часове преди да починеУитни Хюстън нападнала участничка в Х Фактор, обвинила я, че спи с гаджето й

Уитни Хюстън е участвала в кървав бой буквално часове преди смъртта си! Това разкри Стейси Франсис, другата участничка в мелето. Въпросната дама е на 45 години и е участвала в Х Фактор. Във фаталната вечер, в която дивата намира смъртта си във ваната в хотелската си стая, двете си спретват жесток махленски скандал пред очите на десетки очевидци. Който скандал завършва с бой и кръв и по двете.

[caption id="attachment_431399" align="alignright" width="280"]Уитни Хюстън в последната си нощ Уитни Хюстън в последната си нощ[/caption]

Скандалната новина беше разпространена в риалити формата R&B дивите, в който се разказва много за нелепо починалата звезда. Франсис разказва, че тя и звездата са имали спор заради мъж - гаджето на Уитни Хюстън Рей Джей. Дивата била убедена, че Стейси сваля половинката й и във фаталната вечер отишла при нея, за да й поиска сметка за това.

[caption id="attachment_431400" align="alignleft" width="222"]Кръвта по крака на Уитни Хюстън Кръвта по крака на Уитни Хюстън[/caption]

Франсис се опитала да отрече, но под влияние на изпития алкохол двете в един момент се хванали за косите. Благодарение на бързата намеса на околните, била избегната по-брутална саморазправа. Въпреки това обаче в края й Уитни Хюстън била окървавена, предават от bgreality.bg.

Семейството на певицата обаче е бясно заради разкритията за последните й часове живот. Те смятат, че единствената цел на Стейси е да си прави евтин пи ар на гърба на починалата певица. И евентуално да изкара някой лев от близките й, които не искат паметта на Уитни Хюстън да бъде опетнявана с пиянски скандали от последните й часове живот.

Според Пат Хюстън Франсис постоянно е преследвала Уитни и се е мъчила да завърже контакт с нея. Но певицата просто я игнорирала.