Съдбата на падналия Боинг седмици наред вълнуваше хората по цял свят

Съдбата на падналия Боинг седмици наред беше тема номер едно в медиите по цял свят. Малко по-рано днес стана ясно, че изчезналият самолет се е разбил в южната част на Индийския океан и всички, намиращи се на борда 239 пътници плюс хората от екипажа, са мъртви. Трагичната новина беше съобщена лично то Наджиб Разак, министър-председател на Малайзия на извънредно свикан брифинг.

[caption id="attachment_403603" align="alignleft" width="300"]Близките на загиналите от падналия Боинг Близките на загиналите от падналия Боинг[/caption]

Реакцията на близките на загиналите пътници след научаването на съдбата на падналия Боинг съвсем естествено беше покъртителна. Фоайето на пекинския хотел "Лидо" се изпълни с писъци и вопли след като на роднините беше съобщено, че близките им са загинали. Няколко екипа на Спешна помощ са пристигнали на мястото, за да помогнат на изпадналите в шок хора.

Властите обявиха, че прекратяват търсенето на оцелели пътници от падналия Боинг и всички 239 души биват обявени за мъртви, съобщават от ПИК. Припомняме ви, че самолетът Боинг 777 на авиолиниите на Малайзия изчезна на 8 март тази година и от тогава беше в неизвестност. В медийното пространство се появиха цял куп различни спекулации за съдбата му - от терористичен акт до експерименти на американска компания.

[gallery link="file" ids="403604,403605"]