Футболните наследнички са хит в мрежата

Моделите и актрисите залязват, да живеят футболните наследнички! Дъщерите на бившите футболни легенди завладяват мрежата и се превърнаха в истинска сензация. Сред множеството красавици пет крачат уверено под прожекторите. И докато бащите им ще бъдат запомнени със своите успехи на терена, дъщерите на тези спортни легенди градят кариери като успешни модели, телевизионни водещи, дизайнерки … Ето и топ 6 от най-известните.

Валентина Алегри

Красивата Валентина е дъщеря на легендарния футболист, а днес треньор на Ювентус, Масимилиано Алегри. Красивата Валентина често публикува в социалните мрежи снимки с фланелката на клуба на баща си. А на нейната красота не могат да устоят дори феновете на съперника на Ювентус.

Джейд Лебьоф

Джейд Лебьоф, дъщеря на френския футболист Франк Лебьоф, от 14 години се занимава с мода. Освен това се посвети и на киното, след като завърши престижния американски университет "UCLA". Към днешна красавицата се върна в родния Париж. И е щастлива.

Естел Бергкамп

Сигурно помните, че Естел е дъщеря на легендарния холандски футболист Денис Бергкамп. Бившият футболист има още три деца, освен Естел.

Бианка Гаскойн

Бианка Гаскойн, дъщерята на легендата на английския футбол Пол Гаскойн е любимка на таблоидите, и е знаменитост точно като знаменитост баща. Дъщерята на бившия футболист на Лацио работи и като модел, и като телевизионна водеща. И е звезда.

Шарлот Каниджа

Шарлот Каниджа, дъщеря на аржентинския футболист Клаудио Каниџа, е своеобразна звезда в социалните мрежи в страната. В Инстаграм я следят повече от 45,000 души, а броят им расте. Макар че известният й баща сериозно й е повлиял. Защото Шарлот приема да излиза само с футболисти.

Драгана Джаич

[caption id="attachment_507134" align="aligncenter" width="462"]Футболните наследнички пощуриха мрежата Футболните наследнички пощуриха мрежата - вижте новите звезди[/caption] Драгана Джаич е дъщеря на югославската футболна легенда Драган Джаич. Красавицата, освен част от футболните наследнички, се изявява и като модел. Но освен на подиума, Драгана напоследък се занимава и с дизайн. [gallery ids="507135,507139,507138,507137,507136"]