Синди Крауфорд има достойна заместничка в лицето на 14-годишната си дъщеряЩерката на Синди Крауфорд е пълно копие на майка си

Синди Крауфорд беше засенчена от собствената си дъщеря. Една от най-красивите манекенки на всички времена може да бъде спокойна, че има достойна заместничка в лицето на чаровната си 14-годишна наследничка. Сладураната, чието име е Кая, е пълно копие на манекенката. Според някои фенове е дори по-красива и от нея.

[caption id="attachment_425206" align="alignright" width="225"]Кая на Синди Крауфорд й е одрала кожата Кая на Синди Крауфорд й е одрала кожата[/caption]

Госпожицата вече засне и първата си професионална фотосесия, която се оказа абсолютен успех. Специалистите й предричат шеметна кариера и още по-големи успехи от тези на прочутата й майка. Онлайн потребителите са категорични, че Кая е одрала кожата на Синди Крауфорд и повече прилича на нейна по-малка сестра, отколкото на дъщеря.

Младото момиче вече направи дебюта си освен във фотосесия, и на модния подиум, където се държа сякаш цял живот е позирала пред камерите, видяха от hotarena.net. Което не е никак чудно, предвид факта, че майка й е една от най-успешните и харесвани манекенки за всички времена.

За момента Синди Крауфорд е дала възможност на щерка си да бъде рекламно лице на нейната собствена марка за детски дрехи. Манекенката обаче не дава и дума да се издума щерка й да дефилира за други модни марки и компании. Причината за това е, че Синди не иска да хвърля Кая от толкова рано в жестокия свят на модата. И предпочита детето й да е пред очите й поне още няколко години.

Кая е дъщеря на Синди Крауфорд от Ранди Гебер. Самият татко е не по-горд с красивата си дъщеря като лично сподели нейна снимка в личния си профил в Туитър. На кадъра сладураната е снимана в изцяло домашна обстановка, ухилена до ушите.